Android 4.4.2 a Început deja să sosească, În vreme ce Android 4.4.1 de abia Începe să fie instalat de utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Android 1.268 ori
<b>Android 4.4.2 a Început deja să sosească, În vreme ce Android 4.4.1 de abia Începe să fie instalat de utilizatori</b>Nici nu ne-am obișnuit bine cu ideea unui Android 4.4.1 și deja a apărut Android 4.4.2 sub formă de actualizare pe unele terminale. Deocamdată acest release a fost confirmat pe Nexus 5, Nexus 4 și Nexus 10 și el pare axat pe bug fix-uri. &nbsp;...

Nici nu ne-am obișnuit bine cu ideea unui Android 4.4.1 și deja a apărut Android 4.4.2 sub formă de actualizare pe unele terminale. Deocamdată acest release a fost confirmat pe Nexus 5, Nexus 4 și Nexus 10 și el pare axat pe bug fix-uri.

Conform unui changelog oficial de la operatorul american Sprint, această versiune de Android aduce un fix pentru voicemail și funcții de securitate. Android 4.4.1 a fost un update destul de important, mai ales pentru posesorii de Nexus 5, care primeau îmbunătățiri majore ale camerei, precum viteză mai bună de focalizare, de deschidere a aplicației camera și pinch to zoom în mod HDR+.

E interesant că posesorii de Nexus 4 sau alte terminale nu au primit îmbunătățiri de acest gen și încă nu e clar ce aduce Android 4.4.1 pe terminalele Nexus de anii trecuți. Dacă Google se mișca atât de rapid, putem oare să deducem că ne îndreptăm spre Android 5.0 mai devreme decât ne așteptam?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×