InfoCoruptie, aplicație de semnalare a cererilor de mită pentru iPhone, iPad și Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 842 ori
<b>InfoCoruptie, aplicație de semnalare a cererilor de mită pentru iPhone, iPad și Android</b>E cunoscut faptul că România se află destul de sus în clasamentul celor mai corupte națiuni din lume, iar pentru lupta anticorupție a fost lansată acum și o aplicație pentru Android și iOS. Ea se numește InfoCoruptie, iar mai multe detalii...

E cunoscut faptul că România se află destul de sus în clasamentul celor mai corupte națiuni din lume, iar pentru lupta anticorupție a fost lansată acum și o aplicație pentru Android și iOS. Ea se numește InfoCoruptie, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Astfel, dacă vi se cere mită sau asistați la un act de corupție, veți avea la dispoziție aplicația InfoCoruptie. Cu ajutorul acesteia puteți suna și reclama cazul la un telefon verde gratuit, puteți să vă alăturați unei comunități anticoruptie și să aflați informații despre instituțiile care se ocupă cu aceste cazuri.

Aplicația a fost prezentată la Palatul Parlamentului, cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție. Fie că e vorba de spaga de la medic, cea de la amendă primită pe șosea sau din domeniul finanțe publice, veți putea semnala acum imediat cazul. Pe lângă posibilitatea de a contacta Direcția Generală Anticorupție, veți putea scrie o petiție la care veți primi răspuns în maxim 30 de zile. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de aici pentru iOS, respectiv de aici pentru Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×