Android 4.4 KitKat lansat oficial de Google

Autor:  | Publicat în:  Google 2.571 ori
<b>Android 4.4 KitKat lansat oficial de Google</b>Se pare că această seara de Halloween este destinată lansărilor pregătite de Google. Deja am văzut noul Nexus 5, iar acum avem mai multe detalii și despre Android 4.4 KitKat. Update-ul aduce o experiență mult mai inteligentă și mai captivantă....

Se pare că această seara de Halloween este destinată lansărilor pregătite de Google. Deja am văzut noul Nexus 5, iar acum avem mai multe detalii și despre Android 4.4 KitKat. Update-ul aduce o experiență mult mai inteligentă și mai captivantă.

Primul lucru pe care îl vom observa la Android 4.4 va fi modul în care arată interfața, aceasta îți permite să vezi doar lucrurile de care ai nevoie, celelalte lucruri inutile vor fi ascunse automat. Aplicația de apelare va fi mult mai ușor de folosit, vei putea căuta prin intermediul ei, fie contacte din agendă, fie locuri din apropiere și chiar conturi Google Apps, toate direct din aplicație. Odată cu lansarea noii aplicații Hangouts, toate SMS-urile și MMS-urile vor fi în același loc, împreună cu alte conversații sau apeluri video.

Google lansează noul update Android 4.4 KitKat

Cu noul launcher oferit de Android 4.4 vei putea accesa informațiile și aplicațiile mult mai rapid și în același timp și mai ușor. Printr-un gest de swipe din ecranul de start vei deschide aplicația Google Now, și vei rosti “Ok, Google” pentru a începe căutarea dorită. în perioada următoare vor fi adăugate o serie de noi carduri disponibile pentru această aplicație.

Google lansează noul update Android 4.4 KitKat

Printre marile beneficii pe care le aduce Android 4.4 KitKat este faptul că acest update va fi disponibil și pe terminalele mai vechi, lucru ce nu se poate spune și despre versiunile android anterioare care necesitau o memorie ram considerabilă pentru rularea acestuia în condiții optime. Prin reducerea consumului de memorie, acest update va funcționa pe device-uri cu minim 512 MB RAM, aducând experiența Android 4.4 pe cele 1 miliard de terminale activate până în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×