Android 4.4 KitKat portat pe tableta Amazon Kindle Fire (versiunea 2011)

Autor:  | Publicat în:  Amazon 850 ori
<b>Android 4.4 KitKat portat pe tableta Amazon Kindle Fire (versiunea 2011)</b>A început și sezonul portarilor lui Android 4.4 pe diferite platforme hardware, iar astăzi avem un invitat surpriză la o astfel de portare. E vorba despre tableta Amazon Kindle Fire din 2011. &nbsp; Primul Kindle Fire are dotări modeste, ceea ce...

A început și sezonul portarilor lui Android 4.4 pe diferite platforme hardware, iar astăzi avem un invitat surpriză la o astfel de portare. E vorba despre tableta Amazon Kindle Fire din 2011.

Primul Kindle Fire are dotări modeste, ceea ce poate da speranțe tuturor posesorilor de terminale midrange. Prima tabletă Amazon vine cu un procesor dual core de 1 GHz, 512 MB RAM și 8 GB memorie internă, plus un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Google afirmase la un moment dat ca Android 4.4 KitKat va reuși să ruleze chiar și pe terminale cu doar 512 MB RAM, deși la acel moment eram șocați că Galaxy Nexus nu va primit KitKat.

Aceasta portare poate fi atribuită celor de la XDA Developers, sau mai bine zis dezvoltatorului FuZZ__, care a folosit un build de CyanogenMod 11, care include Android 4.4. Performanța e rezonabilă pe terminal, fără lag extrem și fără probleme, ceea ce e foarte bine având în vedere vârsta acestui device. Există unele buguri de grafică și probleme cu browserul stock, dar ele vor dispărea odată cu dezvoltarea softului.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×