Samsung a vândut mai puțin de 50.000 unități Galaxy Gear până În acest moment În țara de baștină

1.078 ori
<b>Samsung a vândut mai puțin de 50.000 unități Galaxy Gear până În acest moment În țara de baștină</b>Deși cei de la Samsung ne impresionează în ultimul timp cu device-uri cu design-uri neobișnuite cum ar fi Galaxy Round, sau ceasuri inteligente ca și Galaxy Gear, se pare că acestea nu prea prind la consumatori. &nbsp; Atât Galaxy Gear cât și...

Deși cei de la Samsung ne impresionează în ultimul timp cu device-uri cu design-uri neobișnuite cum ar fi Galaxy Round, sau ceasuri inteligente ca și Galaxy Gear, se pare că acestea nu prea prind la consumatori.

Atât Galaxy Gear cât și Galaxy Round au înregistrat vânzări foarte mici în țara de origine, Coreea de Sud. Potrivit unui raport dintr-un ziar local, numărul de device-uri Galaxy Gear vândute s-a situat sub 50.000 de bucăți de la lansare și până acum, lucru care este cu mult sub așteptările celor de la Samsung.

Spre deosebire de ceasul inteligent aflat pe piață, smartphone-ul Galaxy Round va fi produs într-un număr limitat și așteptările nu sunt așa de mari în ceea ce privește vânzările. Cu toate că acest smartphone cu display curbat nu reprezintă un interes atât de mare, Samsung continuă să lucreze la astfel de terminale, așa cum aflam săptămâna trecută, se lucrează la un device ce va avea display curbat pe partea laterală. Prețul actualizat al lui Galaxy Gear se poate consulta aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×