Android 5.0 Jelly Bean va include un mod de funcționare desktop În stil WebTop

1.356 ori
<b>Android 5.0 Jelly Bean va include un mod de funcționare desktop În stil WebTop</b>După ce am aflat că Android 5.0 va fi lansat în această vară sub numele de cod Jelly Bean (care nici măcar nu a fost confirmat de Google), astăzi vine o nouă veste despre aceste OS. Eternul zvonac Eldar Murtazin are informații că Google...

După ce am aflat că Android 5.0 va fi lansat în această vară sub numele de cod Jelly Bean (care nici măcar nu a fost confirmat de Google), astăzi vine o nouă veste despre aceste OS. Eternul zvonac Eldar Murtazin are informații că Google intenționează să includă în noul Android un mod de utilizare desktop special pentru dockuri, în stilul lui WebTop de pe terminalele Motorola Atrix.

Deja la momentul de față majoritatea handseturilor Android vin cu ieșire HDMI, iar smartphone-urile high end Motorola se pot conecta la lapdockuri și televizoare și pot folosi WebTop OS, care vine la pachet cu device-urile. Android 5.0 ar urma să personalizeze interfața sa pentru acest mod de funcționare desktop, dacă informațiile de la Eldar sunt reale. La urma urmei, după achiziția Motorola, Google putea prelua WebTop OS cu ușurință, pentru a-l integra în Android.

Cu puțin timp în urmă se zvonea că Android Jelly Bean va fi un release destinat mai degrabă tabletelor și notebook-urilor, integrand chiar și câteva funcții Chrome. Se pare că Google vrea să conteze pe piața notebook/netbook și va face asta prin noul Android, dar mai multe vom afla de abia în iunie, în cadrul conferinței I/O. La acel moment ar fi interesant să vedem și o tabletă Nexus produsă de Motorola, eventual una care devine netbook cu ajutorul unui dock tastatura și care poate integra și un telefon în experiența sa desktop/WebTop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×