LG anunța 3 noi telefoane; Misterul seriei L dezvăluit: LG L3, L5, L7 vin la MWC 2012

1.365 ori
<b>LG anunța 3 noi telefoane; Misterul seriei L dezvăluit: LG L3, L5, L7 vin la MWC 2012</b>Vă informam cu puțin timp în urmă de teaserul LG bazat pe literă "L" de pe pagina sa de Facebook. Ei bine acum teaserul s-a transformat într-un anunț, cel al seriei de telefoane LG Optimus L, care include 3 noi modele: L3, L5 și L7. Toate 3 vor fi...

Vă informam cu puțin timp în urmă de teaserul LG bazat pe literă "L" de pe pagina sa de Facebook. Ei bine acum teaserul s-a transformat într-un anunț, cel al seriei de telefoane LG Optimus L, care include 3 noi modele: L3, L5 și L7. Toate 3 vor fi prezentate la Mobile World Congress 2012, în Barcelona.

Nu avem prea multe informații despre specificațiile device-urilor, iar după cum vedeți și în imagine se urmează linia de design pe care am văzut-o și la LG Optimus Vu și la LG Optimus LTE Tag. Handseturile sunt pătrățoase, vin cu carcase metalice și cu o textură ce amintește de piele în partea din spate. LG va include pe aceste handseturi o tehnologie numită "floating mass display", care face că ecranele să pară că "plutesc" deasupra terminalelor. LG Optimus L7 vine cu un display touch de 4.3 inch și va avea Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat.

LG Optimus L5 folosește un ecran de 4 inch și același OS, iar acest model și L7 vor ajunge în magazinele din Europa în prima jumătate a anului. în ce îl privește pe LG L3 el se încadrează în gama midrange compactă, cu un ecran de 3.2 inch, Android 2.3 și probabil și mai puțin RAM și un procesor inferior lui L5 și L7. Lansarea sa va avea loc în martie în magazine, iar mai multe detalii și specificații aflăm de la MWC 2012.

Optimus L7,Optimus L5,Optimus L3

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×