Android Pie sosește de astăzi și pe smartphone-ul mid-range Nokia 5.1 Plus

1.924 ori
<b>Android Pie sosește de astăzi și pe smartphone-ul mid-range Nokia 5.1 Plus</b>Dacă ați crezut că HMD Global a terminat cu actualizările software la Android Pie pentru acest an, vă înșelați pentru că finlandezii tocmai au început distribuirea pachetului software către terminalele Nokia 5.1 Plus. Vă reamintim că acest device

Dacă ați crezut că HMD Global a terminat cu actualizările software la Android Pie pentru acest an, vă înșelați pentru că finlandezii tocmai au început distribuirea pachetului software către terminalele Nokia 5.1 Plus. Vă reamintim că acest device vine echipat cu un procesor MediaTek Helio P60 la bord, cu 3 sau 4 GB RAM și cu un ecran de 5.86 inch ce oferă rezoluție HD+ și un decupaj în zona superioară.

Nokia 5.1 Plus

Are și baterie de 3060 mAh, cameră duală și un scanner de amprente în spate. Revenind la actualizarea în sine, pentru că telefonul de față este un model Android One înseamnă că primim toate funcțiile specifice lui Pie precum Adaptive Battery, Adaptive Brightness, dar și gesturi de navigare.

În anunțul de pe Twitter avem și o scurtă animație care confirmă prezența gesturilor de navigare și ne dezvăluie cum arată secțiunea multitasking cu aplicații deschise în background. Cel mai mic preț pentru Nokia 5.1 Plus în momentul de față este de doar 872 lei pe QuickMobile dacă folosiți codul promo QUICK202. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×