Android Ice Cream Sandwich rulează acum pe Nokia N900 printr-un port (Video)

1.635 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich rulează acum pe Nokia N900 printr-un port (Video)</b>După publicarea codului sursa al lui Android Ice Cream Sandwich, am văzut cum acest OS și-a făcut apariția pe tot mai multe device-uri. Cele mai recente isprăvi de acest gen implica un antic HTC G1, care în mod surprinzător poate rula (cu greu)...

După publicarea codului sursa al lui Android Ice Cream Sandwich, am văzut cum acest OS și-a făcut apariția pe tot mai multe device-uri. Cele mai recente isprăvi de acest gen implica un antic HTC G1, care în mod surprinzător poate rula (cu greu) sistemul de operare și acum și Nokia N900, faimosul telefon Maemo lansat în 2009.

Smartphone-ul a stârnit mari pasiuni la momentul lansării, astfel că este în continuare apreciat și acum, ca și sistemul său de operare. E interesant faptul că ICS a fost portat pe acest device, având în vedere că el vine cu un procesor TI OMAP 3430 de 600 MHz, doar 256 MB RAM și un display cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Evident, bănuiesc că acest port are problemele sale, cum ar fi lagul uriaș pe care ni-l arata și clipul de mai jos.

îi ia browserului web secunde bune să pornească, dar cu multă muncă poate că dezvoltatorii vor reuși să ajungă la o variantă light a OS-ului pentru N900. Ar fi fost interesant să vedem și cum se descurcă tastatura fizică în Android 4.0, un posibil indiciu cu privire la viitoare terminale cu tastaturi glisante și cu acest sistem de operare. Până atunci se pare că limita de specificații minime pentru Ice Cream Sandwich a fost coborâtă, iar platforma funcționează și pe device-uri cu procesor de mai puțin de 1 GHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×