Motorola Droid 4 acum și În imagini, un Droid RAZR mai mic și dotat cu tastatură

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.192 ori
<b>Motorola Droid 4 acum și În imagini, un Droid RAZR mai mic și dotat cu tastatură</b>Informații despre Motorola Droid 4 aflam cu câteva zile în urmă, prin intermediul unei scurgeri de informații ce ne aducea detalii despre specificațiile sale. Ei bine, acum avem și câteva imagini cu acest telefon, pe care îl puteți admira mai...

Informații despre Motorola Droid 4 aflam cu câteva zile în urmă, prin intermediul unei scurgeri de informații ce ne aducea detalii despre specificațiile sale. Ei bine, acum avem și câteva imagini cu acest telefon, pe care îl puteți admira mai jos îs care poate fi descris drept "un Droid RAZR mai mic și dotat cu tastatura fizică".

Motorola Droid 4 vine cu un display qHD de 4 inchi, un procesor dual core, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, o tastatură glisantă QWERTY cu 5 rânduri de taste și Android 2.3.x drept OS. Telefonul va primi cel mai probabil și actualizarea la Android Ice Cream Sandwich, iar dotările sale mai includ și o baterie de 1785 mAh, a cărei capacitate mă duce cu gândul la o durată rezonabilă de funcționare și conectivitate 4G LTE.

Nu avem încă informații despre data de lansare a acestui device, dar se tot vehiculează 8 decembrie printre cei apropiați de Motorola. Astfel, debutul noului Droid ar coincide cu lansarea lui Samsung Galaxy Nexus prin Verizon, în State, iar clienților le va fi foarte greu să aleagă între Motorola Droid RAZR, HTC Rezound, Motorola Droid 4 și Galaxy Nexus. Voi ce ați alege?

Motorola Droid 4 acum și În imagini, un Droid RAZR mai mic și dotat cu tastatură

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×