Dezvoltatorii Windows Phone, acum plătiți prin Paypal

720 ori
<b>Dezvoltatorii Windows Phone, acum plătiți prin Paypal</b>Vești bune pentru dezvoltatorii de aplicații pentru Windows Phone: ei vor putea fi acum plătiți direct prin PayPal, o metodă mai rapidă și eficientă decât cecuri sau virări în cont, zic eu. Acest update al metodei de plată vine ca urmare a...

Vești bune pentru dezvoltatorii de aplicații pentru Windows Phone: ei vor putea fi acum plătiți direct prin PayPal, o metodă mai rapidă și eficientă decât cecuri sau virări în cont, zic eu. Acest update al metodei de plată vine ca urmare a unei actualizări a lui Windows Phone Dev Center, hubul dezvoltatorilor de aplicații WP.

Acesta a primit și un nou look și noi opțiuni, având ca scop îmbunătățirea performanței și accesibilității. Microsoft a făcut schimbări și pe zona de cumpărături în aplicație pentru viitoarele softuri Windows Phone 8. Cu această ocazie aflăm că utilizatorii Windows Phone existenți deja nu vor avea parte de aplicații care suporta cumpărăturile in app. Alte îmbunătățiri ale serviciilor pentru dezvoltatori includ suport pentru mii de beta testeri pentru aplicații, în locul limitei de 100 de până acum.

în plus, procesul de înscriere, atât pentru dezvoltator, cât și pentru aplicații a fost îmbunătățit. Gigantul din Redmond a mai declarat și că își va oferi soluțiile analytics în categorii separate, pentru softuri cu plată, gratuite, trial și beta, pentru o monitorizare mai bună.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×