Android M Dev Preview 2 își dezvăluie câteva dintre noile funcții aduse la pachet

1.804 ori
<b>Android M Dev Preview 2 își dezvăluie câteva dintre noile funcții aduse la pachet</b>La fel ca și &icirc;n tabăra celor de la Apple, &icirc;n aceste moment și Google desfășoară un program de testare beta a noului Android M ce va debuta oficial &icirc;n toamnă. Prin intermediul celor de la AndroidPolice, avem ocazia să cunoaștem...

La fel ca și în tabăra celor de la Apple, în aceste moment și Google desfășoară un program de testare beta a noului Android M ce va debuta oficial în toamnă. Prin intermediul celor de la AndroidPolice, avem ocazia să cunoaștem câteva dintre noile funcții pe care versiunea Android M Dev Preivew 2 le aduce la pachet.

Lucrul ce se observă din start, este acela că în stânga meniului de aplicații nu mai avem parte de coloana de sortare alfabetică, introducere ce se poate remarcă în dreapta imaginii prezentate mai sus. Tot aici remarcăm și integrarea barei de căutare Google ce se găsește în mod normal pe ecranul de start.

Android M Dev Preview 2 își dezvăluie câteva dintre noile funcții aduse la pachet

De asemenea, noua versiune Preview a lui Android M ne oferă posibilitatea de afișare a ecranului de start în modul landscape, o funcție iarăși foarte utilă pentru unii dintre noi. Nu în ultimul rând, Google aduce modificări și în meniul de widget de unde putem face scroll printre widget-uri mult mai rapid acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×