[UPDATE - Reacție Telekom] A fost bătut de doi angajaţi Telekom într-un sediu al companiei din Timişoara

3.766 ori
<b>[UPDATE - Reacție Telekom] A fost bătut de doi angajaţi Telekom într-un sediu al companiei din Timişoara</b>Privim cu mare precauţie şi grijă astfel de subiecte, astfel că vă vom relata doar factual informaţiile pe care le cunoaştem &icirc;n acest moment. Un t&acirc;năr ar fi fost bătut de către doi angajaţi Telekom &icirc;n Timişoara, incidentul...

Privim cu mare precauţie şi grijă astfel de subiecte, astfel că vă vom relata doar factual informaţiile pe care le cunoaştem în acest moment. Un tânăr ar fi fost bătut de către doi angajaţi Telekom în Timişoara, incidentul petrecându-se în sediul companiei din acest oraş.

Victima a fost bătută până la inconştientă şi a ajuns apoi la spital. Numele său este Dragoş Nica, iar victima are 31 de ani. Evident totul are legătură cu banii... Aparent Dragoş ar fi fost contactat pe 26 iunie de către un agent de vânzări Telekom, cu care a discutat în legătură cu contractul semnat cu Telekom. Era vorba despre o sumă de 500 de lei pe lună, contra căreia clientul primea 3 telefoane iPhone 6.

Dragoş nu a primit telefoanele, iar joi a mers la birourile agenţilor de vânzări Telekom. La sediul operatorului, clientul a fost primit de către directorul de vânzări, unde a povestit ce se întâmplase şi anume că nu primise smartphone-urile, deşi încheiase un contract. De aici lucrurile devin puţin cam halucinante. Se pare că directorul l-a rugat pe tânăr să nu depună reclamaţii şi l-a poftit în birou să se înţeleagă cu respectivul agent de vânzări.

După o discuţie (probabil aprinsă) cei doi, directorul şi agentul au început să îl lovească pe Dragoş până şi-a pierdut cunoştinţa. Poliţia i-a ridicat pe angajaţii Telekom, iar la nivel oficial ei susţin că doar agentul de vânzări l-a lovit pe bărbatul de 31 de ani. Motivul pentru care a declarat că l-a lovit e mai halucinant decât povestea: "s-a ridicat prea brusc de pe scaun şi agentul de vânzări s-a speriat".

Evident urmează dosar penal, iar Dragoş are nevoie de 10 zile de îngrijiri. Poate data viitoare Telekom va avea un pic, dar doar un pic mai multă grijă ce fel de persoane angajează. Asta evident dacă povestea e 100% aşa cum au relatat-o cele 3 părţi.

[UPDATE] - În urma solicitării noastre, reprezentantii grupului de companii Telekom Romania a venit cu informații oficiale cu privire la incidentul din Timișoara:

Regretam acest incident si faptul ca numele companiei noastre este mentionat in acest context.
Precizam faptul ca incidentul nu s-a petrecut intr-un sediu al companiei, asa cum este mentionat, ci in sediul din Timisoara al unuia dintre partenerii operatorului, care nu face parte din grupul Telekom. Niciun angajat al grupului de companii mentionat in articol nu a fost implicat in incident, ci un agent de vanzari al partenerului respectiv.
 
De asemenea, dorim sa subliniem faptul ca nu agentul de vanzari ci clientul a fost cel care a initiat comportamentul violent si niciun alt angajat al partenerului nu a mai fost implicat.
Clientul a sunat la 112 si a fost transportat la spital de o ambulanta, in stare de constienta.
 
Dorim sa reafirmam preocuparea si angajamentul companiei de a promova un comportament etic al angajatilor si partenerilor sai, bazat pe respect, corectitudine, integritate si respectarea cu consecventa a legilor si reglementarilor care ne guverneaza activitatea. Astfel, nerespectarea regulilor de conduita nu este tolerata in cadrul companiei noastre si a partenerilor nostri si va asiguram ca s-au luat deja masuri ca urmare a acestei regretabile situatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×