Serviciul Samsung Pay va sosi în formă beta pe piața din Coreea de Sud

787 ori
<b>Serviciul Samsung Pay va sosi în formă beta pe piața din Coreea de Sud</b>Din c&acirc;te se pare, știrile referitoare la faptul că Samsung Pay este testat la ritm alert &icirc;n aceste momente, se &icirc;nmulțesc. Astfel, după ce la &icirc;nceputul lunii ni se dezvăluia un astfel de detaliu, iată că astăzi aflăm și...

Din câte se pare, știrile referitoare la faptul că Samsung Pay este testat la ritm alert în aceste momente, se înmulțesc. Astfel, după ce la începutul lunii ni se dezvăluia un astfel de detaliu, iată că astăzi aflăm și faptul că sud-coreenii au lansat un program de testare beta a serviciului de plăți denumit Samsung Pay.

Programul se desfășoară în Coreea de Sud, iar potrivit informațiilor dezvăluite de către publicația Koreabizwire.com, persoanele ce au fost acceptate în program, vor fi capabile să testeze serviciul în cadrul magazinelor fizice partenere Samsung Card, în perioada 15 iulie - 20 august.

Acei testeri ce vor cheltui mai mult de 45$ în magazine prin această metodă de plăți, vor fi recompensați cu 10.000 puncte. De asemenea, Samsung va desfășura și un eveniment de la care aceste persoane pot pleca cu 50.000 puncte, puncte care cel mai probabil oferă anumite discount-uri (din păcate nu știm valoarea acestora).

Samsung Pay se va lansa comercial începând din luna septembrie a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×