Sony Ericsson XPERIA X1 disecat chirurgical (video)

1.481 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 disecat chirurgical (video)</b>Daca doriti sa asistati la disectia unui telefon mobil, dupa modelul lui iPhone si al lui BlackBerry Flip Pearl 8220, atunci aruncati o privire asupra urmatoarelor clipuri video pentru a vedea un XPERIA X1 desfacut: De data aceasta avem de-a face cu o...

Daca doriti sa asistati la disectia unui telefon mobil, dupa modelul lui iPhone si al lui BlackBerry Flip Pearl 8220, atunci aruncati o privire asupra urmatoarelor clipuri video pentru a vedea un XPERIA X1 desfacut:

De data aceasta avem de-a face cu o analiza interna minutioasa a unui astfel de smartphone Sony Ericsson, efectuata de catre un utilizator ce foloseste manusi chirurgicale. Intregul proces este deja o poveste in 4 parti, spusa cu ajutorul lui YouTube, de catre pasionatul de gadgeturi CyK1. Acesta foloseste manusile anterior mentionate, o penseta si o pana de chitara in analiza sa minutioasa.

Doar 2 dintre cele 4 clipuri prezinta cu adevarat dezasamblarea, deci ati face bine sa pregatiti popcornul, caci veti avea de vazut o adevarata odisee a desfacerii lui Sony Ericsson XPERIA X1.

Sursa: Endgadgetmobile

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×