Android pe un telefon Windows Phone 7? Iată OS-ul portat pe HTC HD7! (Video)

2.350 ori
<b>Android pe un telefon Windows Phone 7? Iată OS-ul portat pe HTC HD7! (Video)</b>După ce am văzut un presupus port al lui Windows Phone 7 pe Nokia N8 (sau o glumă de 1 aprilie), iată că acum este rândul unui telefon Windows Phone 7 să găzduiască un port de Android. Este vorba despre HTC HD7, pe care îl puteți vedea mai jos...

După ce am văzut un presupus port al lui Windows Phone 7 pe Nokia N8 (sau o glumă de 1 aprilie), iată că acum este rândul unui telefon Windows Phone 7 să găzduiască un port de Android. Este vorba despre HTC HD7, pe care îl puteți vedea mai jos rulând Android, asta dacă acest clip este autentic.

Ei bine, se pare că Android poate rula pe orice platformă hardware în ziua de azi, fie că e vorba de iPhone, eBook readere, playere portabile și chiar frigidere, evident cu ajutorul emulărilor. Observați că Android rulează destul de bine pe HTC HD7 și nici nu ar avea de ce să aibă probleme, deoarece specificațiile smartphone-ului sunt de top, după cum a arătat și recenzia noastră de aici.

Până ce se va stabili dacă acest clip este autentic sau nu, așteptăm și o portare de Windows Phone 7 pe iPad, eventual de webOS 3.0 pe telefoane Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×