Samsung Galaxy S 2, confirmat pentru lansare În aprilie; procesorul său upgradat la 1.2GHz!

5.617 ori
<b>Samsung Galaxy S 2, confirmat pentru lansare În aprilie; procesorul său upgradat la 1.2GHz!</b>Samsung Galaxy S 2, în varianta pe care am testat-o la Mobile World Congress 2011 în februarie folosea un excelent procesor dual core de 1 GHz, dar Samsung nu se mulțumește cu atât și a anunțat că va face un upgrade la 1.2 GHz. în plus,...

Samsung Galaxy S 2, în varianta pe care am testat-o la Mobile World Congress 2011 în februarie folosea un excelent procesor dual core de 1 GHz, dar Samsung nu se mulțumește cu atât și a anunțat că va face un upgrade la 1.2 GHz. în plus, producătorul asiatic confirmă lansarea terminalului pentru această lună, deși ieri aflam că noul Galaxy va întârzia cel puțin în Marea Britanie.

în ce privește upgrade-ul de CPU, acesta va rămâne același Exynos (cunoscut și ca Orion), dar viteza sa va fi crescută, probabil prin overclocking. Suntem curioși dacă Samsung va lansa pe piața în această lună doar modele de 1.2 GHz, sau vor exista unități Galaxy S 2 cu procesoare de 1 GHz. De asemena, așteptăm cu nerăbdare să trecem printr-un benchmark acest smartphone, comparându-l cu un telefon cu procesor Nvidia Tegra II sau unul cu chip Qualcomm Scorpion.

Cât despre lansarea lui Samsung Galaxy S II în această lună, producătorul de telefoane a precizat că debutul va fi realizat treptat, deci nu toate țările vor primi noul handset în aceeași zi. Speram să ne numărăm printre norocoși!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×