Samsung Galaxy S 2, confirmat pentru lansare În aprilie; procesorul său upgradat la 1.2GHz!

5.642 ori
<b>Samsung Galaxy S 2, confirmat pentru lansare În aprilie; procesorul său upgradat la 1.2GHz!</b>Samsung Galaxy S 2, în varianta pe care am testat-o la Mobile World Congress 2011 în februarie folosea un excelent procesor dual core de 1 GHz, dar Samsung nu se mulțumește cu atât și a anunțat că va face un upgrade la 1.2 GHz. în plus,...

Samsung Galaxy S 2, în varianta pe care am testat-o la Mobile World Congress 2011 în februarie folosea un excelent procesor dual core de 1 GHz, dar Samsung nu se mulțumește cu atât și a anunțat că va face un upgrade la 1.2 GHz. în plus, producătorul asiatic confirmă lansarea terminalului pentru această lună, deși ieri aflam că noul Galaxy va întârzia cel puțin în Marea Britanie.

în ce privește upgrade-ul de CPU, acesta va rămâne același Exynos (cunoscut și ca Orion), dar viteza sa va fi crescută, probabil prin overclocking. Suntem curioși dacă Samsung va lansa pe piața în această lună doar modele de 1.2 GHz, sau vor exista unități Galaxy S 2 cu procesoare de 1 GHz. De asemena, așteptăm cu nerăbdare să trecem printr-un benchmark acest smartphone, comparându-l cu un telefon cu procesor Nvidia Tegra II sau unul cu chip Qualcomm Scorpion.

Cât despre lansarea lui Samsung Galaxy S II în această lună, producătorul de telefoane a precizat că debutul va fi realizat treptat, deci nu toate țările vor primi noul handset în aceeași zi. Speram să ne numărăm printre norocoși!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×