Android portat pe Samsung Omnia, gratie proiectului "andromnia"

2.672 ori
<b>Android portat pe Samsung Omnia, gratie proiectului "andromnia"</b>Hackerii de la modaco.com au intrat din nou in actiune, de aceasta data portand celebrul OS Android pe smartphone-ul Samsung Omnia. Din pacate, la aceasta ora, nici macar optiunea de apelare nu functioneaza 100%, dar speram ca hackerii vor remedia toate...

Hackerii de la modaco.com au intrat din nou in actiune, de aceasta data portand celebrul OS Android pe smartphone-ul Samsung Omnia. Din pacate, la aceasta ora, nici macar optiunea de apelare nu functioneaza 100%, dar speram ca hackerii vor remedia toate problemele cat de curand.

Puteti descarca softul de aici, iar ultima versiune disponibila a acestui emulator vine cu un kernel specific lui SGH-i900, bazat pe versiunea 2.6.29. Bateria standard este suportata, astfel ca nu va fi nevoie de drivere false, desi acumulatorul nu va fi detectat complet de Android. Touchscreen-ul functioneaza acceptabil, desi are tendinta de a "ingheta" uneori.

Toti cei 128 MB RAM sunt suportati de "andromnia", iar unele taste functioneaza pe acest emulator, cum ar fi cele de volum, in vreme ce unele nu au fost implementate inca. Retineti faptul ca, daca aveti curajul sa testati acest soft nefinisat, e posibil ca ecranul dumneavoastra de pe Samsung Omnia sa se faca negru, blitzul sa ramana aprins, textul sa aiba litere "mancate" si sa fie nevoie sa reformatati partitia ext2.

Citeste

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×