Android se apropie de gameri: Electronic Arts va dezvolta titluri pentru aceasta platforma

1.069 ori
<b>Android se apropie de gameri: Electronic Arts va dezvolta titluri pentru aceasta platforma</b>Se pare ca aceasta este saptamana conferintelor, astfel ca dupa ce am asistat la Nokia World 2010, un eveniment online LG, o conferinta HTC in Londra si una Samsung in New York, vesti proaspete despre Android ne vin de la Conferinta Deutsche Bank Tech....

Se pare ca aceasta este saptamana conferintelor, astfel ca dupa ce am asistat la Nokia World 2010, un eveniment online LG, o conferinta HTC in Londra si una Samsung in New York, vesti proaspete despre Android ne vin de la Conferinta Deutsche Bank Tech. Aflam ca Motorola va lansa un tablet Droid in 2011 si ca Electronic Arts si-a anuntat suportul total pentru platforma Android.

Ce inseamna acest lucru? Jocuri de ultima ora si cu grafica de top pe platforma mobila a celor de la Google. Noul CFO EA, Eric Brown a afirmat ca firma producatoare de jocuri considera Android mediul de noua generatie in care gamerii isi vor purta bataliile din mers. Electronic Arts doreste sa profite de popularitatea crescanda a acestei platforme, tot mai raspandita pe smartphone-uri LG, Samsung, Motorola, HTC si altele.

In plus mediul de distributie Android Market este deja comparabil cu Apple App Store, iar companiile producatoare de jocuri pot profita de el cu usurinta. Folosind engine-uri ca Unreal Engine si tehnologii ca OpenFeint, Android va deveni un rival de seama pe piata gamingului mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×