HTC Sense in varianta Windows Phone 7 arata incredibil (Video)

1.924 ori
<b>HTC Sense in varianta Windows Phone 7 arata incredibil (Video)</b>Daca v-a impresionat vreodata interfata lui Android, MOTOBLUR, HTC Sense sau UI-ul lui Palm webOS, pregatiti-va de urmatoarea generatie de interfata. Este vorba despre un nou HTC Sense, adaptat la experienta Windows Phone 7 si prezentat in clipul de mai...

Daca v-a impresionat vreodata interfata lui Android, MOTOBLUR, HTC Sense sau UI-ul lui Palm webOS, pregatiti-va de urmatoarea generatie de interfata. Este vorba despre un nou HTC Sense, adaptat la experienta Windows Phone 7 si prezentat in clipul de mai jos.

Aparent, acesta este un concept de interfata, iar Sense nu fost niciodata mai fluid, fie ca e vorba de notitele din meniul Home, grafica 3D, interactiunea fluida si cu efecte grafice incredibile si un meniu Meteo de invidiat chiar si pentru stirile TV. Am apreciat si acest joc cu petalele in genul "ma iubeste, nu ma iubeste", dar partea cu notitele Post It ne-a cucerit total!

O astfel de customizare este binevenita si speram ca Microsoft sa o permita si sa nu fie prea stricti si axati pe propriul UI. In meniul Home am mai observat si prezenta unei sectiuni HTC Portal si a unei aplicatii lanterna. Ce parere aveti despre aceasta interfata?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×