Android Silver e În standby, din cauza opoziției producătorilor de telefoane

Autor:  | Publicat în:  Android 945 ori
<b>Android Silver e În standby, din cauza opoziției producătorilor de telefoane</b>Android Silver părea viitorul seriei Nexus, amenințând să înlocuiască aceasta gamă de telefoane. Ei bine, între timp inițiativa a fost pusă în standby, din cauza opoziției producătorilor de telefoane. &nbsp; Android Silver presupune o serie...

Android Silver părea viitorul seriei Nexus, amenințând să înlocuiască aceasta gamă de telefoane. Ei bine, între timp inițiativa a fost pusă în standby, din cauza opoziției producătorilor de telefoane.

Android Silver presupune o serie de terminale Android premium și high end, cu mențiunea că programul nu fusese niciodată 100% confirmat. El nu avea doar rolul de a înlocui modelele Nexus, ci și pe cele Google Play Edition. Ideea era similară cu cea a lui Android One, doar că în alt segment, cel ultra high end. Astfel, atât Android One, cât și Silver ofereau cele mai noi funcții software din universul Android la zi pe terminale cu dotări bune.

In acest mod se reducea fragmentarea în ecosistemul Android. Evident producătorii de telefoane nu s-au înghesuit la acest program, deoarece nu doresc să piardă customizabile care îi scot în evidență sau brandingul. De vreme ce tocmai au fost anunțate două noi terminale Nexus, e clar că în următoarea jumătate de an nu vom vedea Android Silver în acțiune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×