Andy Rubin, creatorul lui Android strânge 300 de milioane de dolari pentru un proiect misterios

Autor:  | Publicat în:  Android 1.232 ori
<b>Andy Rubin, creatorul lui Android strânge 300 de milioane de dolari pentru un proiect misterios</b>Andy Rubin, creatorul lui Android a str&acirc;ns 242 de milioane de dolari prin intermediul companiei sale, Playground Ventures, lucr&acirc;nd la un proiect misterios. El a părăsit Google anul trecut şi &icirc;ncearcă să ajungă acum la fonduri de...

Andy Rubin, creatorul lui Android a strâns 242 de milioane de dolari prin intermediul companiei sale, Playground Ventures, lucrând la un proiect misterios. El a părăsit Google anul trecut şi încearcă să ajungă acum la fonduri de 300 de milioane de dolari pentru un nou proiect.

Cu câteva zile în urma presa scria că Rubin a strâns 48 de milioane de dolari pentru un fond numit Playground Global, care va oferi suport pentru tinerele companii ce vor să creeze device-uri. Echipa lui Rubin îl include şi pe Matt Hershenson, care a lucrat la Danger, firma pornită de Rubin înainte de Android şi care a construit faimosul telefon Sidekick.

De la plecarea de la Google în Octombrie 2014 nu prea am mai auzit multe lucruri despre Andy Rubin, el nefiind genul de persoană care să se afişeze cu proiecte noi. El lucrase la Google încă de când startupul sau Android a fost preluat în 2005, mutându-se în departamentul Robotică în 2013. Plecarea de la Google nu a fost una provocată de nemulţumiri, ci de de dorinţa de a forma un incubator pentru startupuri, în genul celor pe care le vedeţi în serialul Sillicon Valley de pe HBO, doar că mai amplu.

Oare ce să fie noul proiect misterios care necesită 300 de milioane de dolari totuşi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×