Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge primesc reclame TV amuzante şi bazate pe emoţie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.203 ori
<b>Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge primesc reclame TV amuzante şi bazate pe emoţie (Video)</b>Pentru că a venit şi trecut şi data de 10 aprilie, Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au fost puse &icirc;n sf&acirc;rşit &icirc;n v&acirc;nzare la nivel global. Inevitabil au apărut şi campaniile de promovare, ce includ şi reclame TV, precum cele două...

Pentru că a venit şi trecut şi data de 10 aprilie, Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au fost puse în sfârşit în vânzare la nivel global. Inevitabil au apărut şi campaniile de promovare, ce includ şi reclame TV, precum cele două spoturi de mai jos.

Ne-am obişnuit deja ca produse precum Nexus 7 sau vreun nou iPhone să ne arate familia la un picnic sau tineri hipsteri pe bicicletă. Ei bine, de această dată nu primim o reclamă generica, ci spoturi destul de originale. Primul este unul haios, cu James Corden în prim plan, faimosul prezentator al The Late Show. El joacă rol dublu, fiind atât vedeta unui spot TV pentru Galaxy S6, cât şi regizorul reclamei, un artist neînţeles cu bretele, barba cum se poartă mai nou şi pretenţii de geniu al regiei.

Totul devine amuzant când alter ego-ul lui James Corden, Wilf începe să schimbe total spotul, incluzând şi dansatori, lasere şi o muzică neconvenţională. La un moment dat Corden ajunge şi să fie prins la interiorul telefoanelor. A doua reclamă vine sub numele "Anticipation" şi evoca emoţia premierelor, fie că e vorba de un bileţel primit de o fată la şcoală, fie de datul cu rollercoasterul, de înregistrarea unei melodii în studio, sau, în cele din urmă de primirea unui telefon nou.

Este prezentată şi funcţia de încărcare wireless, dar şi iluminarea laterală a lui Galaxy S6 Edge la apelare. Cum vi se par aceste reclame?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×