Nokia Lumia 800 și Lumia 710 oficial În România, acum și pe site-ul Nokia!

3.557 ori
<b>Nokia Lumia 800 și Lumia 710 oficial În România, acum și pe site-ul Nokia!</b>După cum vă informam aici, pe 3 aprilie este marea lansare oficială în România a seriei Nokia Lumia, telefoanele cu Windows Phone de la producătorul finlandez fiind deja cunoscute pentru publicul roman. Retailerii le-au adus deja în țara de luni...

După cum vă informam aici, pe 3 aprilie este marea lansare oficială în România a seriei Nokia Lumia, telefoanele cu Windows Phone de la producătorul finlandez fiind deja cunoscute pentru publicul roman. Retailerii le-au adus deja în țara de luni bune și noi v-am oferit deja review-uri pentru ele, cu Nokia Lumia 800 aici și Lumia 710 aici. Ei bine, acum site-ul oficial Nokia afișează telefoanele, detalii pentru ele și menționează și un update oficial.

Acum că ne pregătim să le întâmpinăm și pe Nokia Lumia 610 și poate și pe Lumia 900 într-o variantă europeană, iată că vine și aceasta confirmare oficială și lansare pentru primele modele WP. Până la evenimentul de pe 3 aprilie, apreciez faptul că site-ul oficial Nokia România oferă deja actualizări pentru posesorii de Lumia 800 și știți și voi că acest update este chiar necesar, deoarece handsetul avea unele mici probleme cu bateria. Tot Nokia oferă și un tutorial de instalare a softului prin Zune sau Windows Phone 7 Connector (Mac OS), pentru cei care nu sunt familiarizați cu produsele Microsoft.

Nokia Lumia 710 are și o pereche de accesorii asociate, de la setul de căști stereo Nokia Purity de la Monster, până la setul cu casca Bluetooth Nokia BH-112. Rețineți și că Nokia Lumia 800 este un handset cu display de 3.7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, Windows Phone Mango, 512 MB RAM, camera de 8 megapixeli, în vreme ce Lumia 710 este un handset pentru tineri, cu carcasa detașabilă și ușor înlocuibila, display de 3.7 inch, 512 MB RAM, camera de 5 MP și CPU de 1.4 GHz.

Care dintre aceste modele vă tentează mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×