Așa arată ambalajul lui iPhone 5S! Iată o scăpare din China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.511 ori
<b>Așa arată ambalajul lui iPhone 5S! Iată o scăpare din China</b>în această săptămână am avut o scurgere de informații foarte convingătoare din China, care ne arăta un presupus ambalaj de iPhone 5C, cu tot cu manuale și mici cartoane care confirmau numele handsetului. Acum și iPhone 5S scăpa pe web sub...

în această săptămână am avut o scurgere de informații foarte convingătoare din China, care ne arăta un presupus ambalaj de iPhone 5C, cu tot cu manuale și mici cartoane care confirmau numele handsetului. Acum și iPhone 5S scăpa pe web sub formă de ambalaj, iar cutia o puteți admira mai jos.

Pe 10 septembrie se lansează acest model, cu un eveniment special pentru China programat pe 11, iar pe 20 septembrie ar trebui să intre în magazinele din unele țări privilegiate acest produs. Imaginile din acest articol par realiste, deși ele ar putea fi editate în Photoshop și trebuie să remarc faptul că butonul Home de pe terminalul prezentat pe cutie pare a fi înconjurat de un cerc.

Așa arată ambalajul lui iPhone 5S! Iată o scăpare din China

E posibil ca acesta să fie un semn al includerii tehnologiei de scanare a amprentelor în acea zonă. E interesant și că fundalul de pe acest device este negru și fara acele bule colorate, așa cum ne așteptăm pe un handset care rulează iOS 7. Vom afla mai multe săptămâna viitoare și sincer să fiu îmi pare neinspirată alegerea datei de 11 septembrie pentru debutul din China (11 septembrie/atacurile de la World Trade Center).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×