Unul dintre inginerii Apple se declarase ingrijorat de antena lui iPhone 4, inainte de lansare

1.191 ori
<b>Unul dintre inginerii Apple se declarase ingrijorat de antena lui iPhone 4, inainte de lansare</b>Conform celor de la Bloomberg, inginerul Apple Ruben Caballero (de asemenea expert in antene) l-ar fi informat pe Steve Jobs ca noul iPhone 4 foloseste o antena defectuoasa. La momentul acestei descoperiri handsetul se afla la inceputul dezvoltarii, iar...

Conform celor de la Bloomberg, inginerul Apple, Ruben Caballero (de asemenea expert in antene) l-ar fi informat pe Steve Jobs ca noul iPhone 4 foloseste o antena defectuoasa. La momentul acestei descoperiri handsetul se afla la inceputul dezvoltarii, iar defectul ar fi putut fi remediat.

In plus, aflam si ca unul dintre operatorii cu care colaboreaza Apple si-ar fi exprimat ingrijorarea cu privire la designul antenei, conform unei surse interne. Purtatorul de cuvant al Apple, Steve Dowling a refuzat sa comenteze cu privire la aceste afirmatii si nu i-a mai permis lui Caballero sa mai faca declaratii de presa.

Va reamintim ca astazi Apple organizeaza o conferinta de presa la ora 20:00 a Romaniei, in cadrul careia va aborda problemele cu semnalul si antena de pe iPhone 4. Fie ca e vorba de o retragere de pe piata sau un update de software, Apple trebuie sa ia masuri, primind chiar o scrisoare publica de la un senator din SUA, in care i se cerea sa rezolve problema.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×