Antena revine la moda pe Motorola i776

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.561 ori
<b>Antena revine la moda pe Motorola i776</b>Daca designul telefoanelor din seria RAZR si ROKR a fost apreciat, nu credem ca se va intampla la fel si cu Motorola i776, handset care readuce in prim-plan antena externa. Handsetul este destinat pietei mid-range, dar antena va reprezenta un minus pentru...

Daca designul telefoanelor din seria RAZR si ROKR a fost apreciat, nu credem ca se va intampla la fel si cu Motorola i776, handset care readuce in prim-plan antena externa.

Handsetul este destinat pietei mid-range, dar antena va reprezenta un minus pentru clientii aflati in cautarea unui terminal modern. Prin intermediul Target aflam ca noul Motorola va fi disponibil in magazine in curand, dar nu si online. i776 poate fi achizitionat prin filiala Boost a celor de la Sprint, sub forma de terminal prepaid.

Pe lista de specificatii a lui Motorola i776 se afla o antena GPS, o agenda cu suport pentru 600 de contacte, Bluetooth si un port miniUSB, care permite handsetului sa fie utilizat ca un modem wireless. Bateria noului Motorola ofera 3.5 ore de convorbire si 84 de ore de functionare in mod standby. Agenda sa are o capacitate de 600 de contacte, iar telefonul este unul cu clapeta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×