Apar primele cote la pariuri pentru următorul șef Microsoft; Stephen Elop pe lista la bătaie cu... Tim Cook!?

792 ori
<b>Apar primele cote la pariuri pentru următorul șef Microsoft; Stephen Elop pe lista la bătaie cu... Tim Cook!?</b>știm că în Marea Britanie casele de pariuri au reputația de oferi cote pentru orice, de la starea vremii la numele copilului lui Kate Midleton și astăzi ei se amesteca și în IT/tech. Astfel, casa de pariuri Ladbrokes oferă cote pentru opțiunile...

știm că în Marea Britanie casele de pariuri au reputația de oferi cote pentru orice, de la starea vremii la numele copilului lui Kate Midleton și astăzi ei se amesteca și în IT/tech. Astfel, casa de pariuri Ladbrokes oferă cote pentru opțiunile de CEO nou al companiei Microsoft.

Interesant e că printre favoriți se număra Stephen Elop, actual CEO Nokia, practic semnând unificarea celor 2 companii, dacă ar fi ales în această poziție. Problema cu Elop e că el a petrecut prea puțin timp la Microsoft pentru a fi o opțiune viabilă. O includere amuzantă pe listă este și cea a lui Tim Cook, actual CEO Apple, care are cota de 100 la 1 de a deveni CEO Microsoft.

Mi se pare interesant că e mai probabil ca designerul de baza de la Apple, Jony Ive să devină CEO Microsoft (cota 40 la 1), față de Bill Gates (cota 50 la 1), fondatorul Microsoft fiind ocupat cu munca de caritate la organizațiile sale. Nu știu cât de în serios să iau o listă care scrie greșit numele șefei de la Yahoo, Marissa Mayer, care are o cotă de 33 la 1 să ajungă în fruntea Microsoft... Voi ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×