Noi imagini cu ASUS PadFone Infinity A86 Își fac apariția, ar putea debuta În septembrie!

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.120 ori
<b>Noi imagini cu ASUS PadFone Infinity A86 Își fac apariția, ar putea debuta În septembrie!</b>Suntem cu un pas în luna septembrie, lună în care vom avea parte de un nou val de lansări de produse, fie ele Apple, Sony, Samsung, LG, HTC și ASUS, evident. Aceasta din urmă companie ne pregătește o nouă versiune de PadFone Infinity, dacă ne...

Suntem cu un pas în luna septembrie, lună în care vom avea parte de un nou val de lansări de produse, fie ele Apple, Sony, Samsung, LG, HTC și ASUS, evident. Aceasta din urmă companie ne pregătește o nouă versiune de PadFone Infinity, dacă ne luăm după zvonurile de acest gen, care au abundat în ultima vreme.

Cei de la ePrice Taiwan au pus mâna și pe imagini care dovedesc că acest telefon există și le puteți admira integrate în acest articol. Aceeași sursă afirma că modelul A86 nu va fi foarte diferit de actualul PadFone Infinity A80, cel disponibil din aprilie, dar doar în anumite zone ale globului. Cea mai mare modificare este cea la nivel de procesor, trecându-se de la un Snapdragon 600 la 800.

Noi imagini cu ASUS PadFone Infinity A86 Își fac apariția, ar putea debuta În sept

Fotografiile cu A86, zis și "The New PadFone", conform unei scăpări pe site-ul ASUS ne prezintă un design familiar, cu display probabil de 5 inch Super IPS+ și aceeași cameră de 13 MP. Dacă acea cameră de 13 MP de pe PadFone 2 ne-a impresionat plăcut, vă dați seama ce poate acest senzor foto. A86 va fi compatibil cu tableta dock de pe A80, deci nu veți avea nevoie de o altă tableta separată. ePrice afirma că în Taiwan cel puțin acest produs va debuta în septembrie. Oare pe când și pe piața noastră?

Noi imagini cu ASUS PadFone Infinity A86 Își fac apariția, ar putea debuta În sept

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×