Jitterbug Touch 2, un smartphone pentru americani În vârstă, disponibil la prețul de 140 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Jitterbug 876 ori
<b>Jitterbug Touch 2, un smartphone pentru americani În vârstă, disponibil la prețul de 140 de dolari</b>Segmentul de telefoane pentru seniori nu poate fi neglijat în condițiile în care Occidentul și majoritatea țărilor europene au o populație îmbătrânită. și SUA are o populație mare de pensionari, care ar putea fi tentați de un handset precum...

Segmentul de telefoane pentru seniori nu poate fi neglijat în condițiile în care Occidentul și majoritatea țărilor europene au o populație îmbătrânită. și SUA are o populație mare de pensionari, care ar putea fi tentați de un handset precum Jitterbug Touch 2.

Terminalul poate fi văzut în imaginea de mai sus și trebuie să aflați că acest handset costă 140 de dolari și nu arată deloc rău. Jitterbug Touch 2 rulează Android Ice Cream Sandwich și vine de la compania GreatCall. Specificațiile sunt similare cu ale precedentului Jitterbug Touch și includ un display de 4 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și procesor Qualcomm MSM8625 de 1.5 GHz.

Avem și 512 MB RAM la dispoziție, 4 GB memorie internă, dar aspectul atractiv este interfața simplă, plus o suită de aplicații medicale. Jitterbug Touch 2 include o interfață customizată, ușor de utilizat, cu funcțiile principale ale telefonului organizate într-o listă compactă, scrisă cu litere mari și lizibile. Puteți accesa contactele și aplicațiile preferate rapid, fără a trece prin ecrane multiple.

Device-ul vine și cu aplicația medicală MedCoach, care permite utilizatorului să își urmeze programul de luat pastile și vitamine la ore fixe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×