Smartphone-urile Xiaomi din 2019 vor beneficia de upgrade-uri importante la nivel de captură foto

3.540 ori
<b>Smartphone-urile Xiaomi din 2019 vor beneficia de upgrade-uri importante la nivel de captură foto</b>La scurt timp de la promisiunea președintelui Xiaomi cu privire la faptul că toate cele 5 sub-branduri ale companiei vor veni cu produse revoluționare în acest an, iată că astăzi același Lei Jun vine cu o declarație nouă legată

La scurt timp de la promisiunea președintelui Xiaomi cu privire la faptul că toate cele 5 sub-branduri ale companiei vor veni cu produse revoluționare în acest an, iată că astăzi același Lei Jun vine cu o declarație nouă legată de smartphone-urile ce vor fi lansate pe parcursul lui 2019. După cum spune și titlul, ni se promit noutăți interesante și la capitolul cameră foto de pe device-urile viitoare.

Acesta afirmă că vom vedea mutări importante în departamentul cameră foto Xiaomi în acest an ca urmare a investițiilor generoase pe care compania le-a îndreptat către procesul de cercetare și dezvoltare. Lei Jun se laudă și cu reușitele companiei din ultima vreme precum clasarea lui Xiaomi Mi Mix 3 în top 3 global DxOMark și adăugarea funcțiilor Super Night Scene și captură slow-mo 960fps pe multe din modelele din portofoliu.

Și Redmi Note 7 a fost considerat un progres pentru Xiaomi, acesta fiind printre primele telefoane din lume cu senzor foto de 48 mpx și cel mai accesibil model cu o asemenea cameră de pe piață. Până și modele mid-range precum Note 7 și Mi 8 Lite au primit update-ul de cameră (Super Night Scene), asta deși original era rezervat pentru flagship-uri.

Revenind la Xiaomi Mi Mix 3, noi am testat acest smartphone pe deplin și la capitolul foto - fiind un device care impresionează cu adevărat prin camera sa foto din spate, ba chiar și prin cea selfie, ajungând la înălțimea rivalilor. Așteptăm acum să vedem ce ne aduce 2019, primul flagship de pe lista Xiaomi fiind Mi 9 care aparent sosește cu o cameră triplă în spate! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×