Bloomberg confirmă lansarea lui Galaxy S10 în 3 versiuni; Va avea scanner de amprente în ecran dar există și o veste rea

2.070 ori
<b>Bloomberg confirmă lansarea lui Galaxy S10 în 3 versiuni; Va avea scanner de amprente în ecran dar există și o veste rea</b>Prin intermediul unui raport emis de către Bloomberg.com avem ocazia să aflăm astăzi detalii picante despre noul flagship Samsung Galaxy S10, telefon care va sosi într-adevăr în 3 variante diferite. Publicația a pus mâna pe informații la cald

În ultima vreme am avut parte de multe brevete marca Samsung care au detaliat un posibil design pentru flagship-ul Galaxy S10 ce vine fie în cadrul CES 2019, fie în cadrul MWC 2019 la final de februarie. Una dintre dotările pe care aceste aplicații de brevet o dezvăluiau era și scanner-ul de amprente, un senzor care potrivit celor de la Bloomberg se va regăsi pe următorul dispozitiv din seria Galaxy S!

Ei bine, un prim detaliu pe care îl aflăm despre Samsung este că plănuiește lansarea primului smartphone 5G, a unui flagship mai accesibil, dar și a unui terminal pliabil cu scopul de a fi înaintea Apple și a companiilor chineze. Despre Galaxy S10 aflăm că va fi disponibil în 3 variante, una dintre acestea având un preț mai accesibil menit să atragă o gamă mai largă de consumatori.

Modelul de top va avea scanner de amprente integrat în ecran, ecran OLED curbat în părțile laterale și aparent muchii foarte înguste sus și jos - fapt care mă duce cu gândul la un posibil mecanism slider sau la tehnologia prin care camera selfie este integrată sub ecran alături de difuzori și senzori.

Acesta va avea aceeași dimensiune cu actualul S9 ce adoptă ecran de 5.8 inch, dar diagonala ar putea crește grație reducerii muchiilor panoului frontal. Va avea și cameră triplă în spate, iar Bloomberg afirmă chiar faptul că senzorul selfie este "vizibil" și integrat sub display (fix ce spuneam mai sus). 

De asemenea, va exista și o variantă Plus, iar despre modelul standard aflăm că va avea ecran plan și că va sosi cu un scanner de amprente clasic pentru a fi reduse costurile. Cât despre vestea rea din titlu, aflați că Samsung testează și prototipuri de S10 fără jack audio. Câte din aceste informații se vor adeveri vom afla abia la început de 2019 când peisajul leak-urilor ar trebui să ne ofere o idee clară despre noul flagship! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×