Nokia 9 Pureview bifează o nouă scăpare; Vedem randări ale huselor cu decupaje pentru cele 5 camere foto

809 ori
<b>Nokia 9 Pureview bifează o nouă scăpare; Vedem randări ale huselor cu decupaje pentru cele 5 camere foto</b>Iată că începutul de săptămână ne aduce și o scăpare asociată lui Nokia 9 Pureview și anume randări ale huselor destinate acestui telefon. Pe această cale se reconfirmă faptul că device-ul va aduce un mecanism Penta Lens cu 5 camere foto

Chiar la început de săptămână avem o scăpare asociată lui Nokia 9 Pureview, telefon cu 5 camere foto în spate pe care îl așteptăm lansat oficial fie la CES 2019 în ianuarie, fie o lună mai târziu la MWC 2019. Ei bine, leak-ul de astăzi constă într-o serie de randări detaliate pentru huse destinate telefonului - accesorii ce reconfirmă faptul că vom avea în spate un mecanism de camere Penta Lens.

Nokia 9 Pureview

Din câte putem vedea, în spatele telefonului vor exista mai multe decupaje, 7 la număr. Dintre acestea, 5 vor fi asociate senzorilor foto Penta Lens, în vreme ce decupajul cu numărul 6 va găzdui bliț-ul dual-tone. Ultimul din serie va găzdui în schimb telemetrul laser pentru focalizare rapidă și precisă.

Nokia 9 Pureview

Observăm și decupajele din zona inferioară pentru portul USB Type-C, difuzor și cel pentru jack audio, în vreme ce sus avem decupaj pentru un microfon secundar sau pentru emițător infraroșu. Telefonul va avea butoane fizice pentru volum și power/unlock iar cum un decupaj pentru scanner-ul de amprente nu apare pe nicăieri, sunt șanse să îl vedem integrat în ecran sau sub formă de buton home frontal.

Pe lista de specificații ar trebui să vedem un ecran generos de aproximativ 6 inch, 6 sau 8 GB RAM și un procesor Snapdragon 845 sau poate noua generație 8150. HMD Global are programat un eveniment special de presă pe 5 decembrie în Dubai acolo unde ar putea fi oferite câteva indicii despre noul camera-phone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×