LG G7 One este primul smartphone al sud-coreenilor ce primește Android 9.0 Pie

940 ori
<b>LG G7 One este primul smartphone al sud-coreenilor ce primește Android 9.0 Pie</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin cei de la LG Electronics au prezentat oficial și smartphone-ul LG G7 One, un dispozitiv ce rulează platforma software Android One. Vestea cea bună este că începând de astăzi dispozitivul

Deși ne așteptam ca primul smartphone din portofoliul LG Electronics care să primească actualizarea la Android 9.0 Pie să fie LG G7 ThinQ sau poate LG V40 ThinQ, iată că în realitate update-ul ajunge pe un device din segmentul de mijloc. Este vorba despre LG G7 One, terminal lansat în septembrie la IFA 2018 din Berlin cu Android One la bord care în ultimele ore a început să primească Android Pie.

Pe lângă trecerea la Android 9.0, pachetul software de 812 MB aduce patch-ul de securitate din luna noiembrie, dar și o nouă funcționalitate pentru aplicația de cameră foto. Avem printre noutăți funcția Adaptive Battery care permite limitarea consumului de energie pentru anumite aplicații folosite rar, dar și funcția Adaptive Brightness care va învăța din preferințele utilizatorului pentru a ajusta automat luminozitate.

De asemenea, nu lipsesc gesturile de navigare și nici aplicația Digital Welbeing de unde putem monitoriza timpul petrecut cu ochii în ecranul smartphone-ului. LG G7 One are ecran QHD+ de 6.1 inch, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM + 32 GB de stocare flash și o cameră de 16 mpx în spate cu telemetru laser și deschidere f/1.6.

Cât despre G7 ThinQ, se pare că în curând se va da startul unui program beta Android 9.0 Pie în Coreea de Sud. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×