Aplicația Android UPC Phone Îți aduce telefonul tău fix UPC pe mobil

Autor:  | Publicat în:  UPC 4.064 ori
<b>Aplicația Android UPC Phone Îți aduce telefonul tău fix UPC pe mobil</b>Am făcut o descoperire interesantă astăzi în Google Play Store, aplicația UPC Phone, pe care o puteți descărca de aici. Softul este disponibil doar pentru clienții UPC de telefonie fixă și veți avea nevoie de un cont MyUPC pentru a vă...

Am făcut o descoperire interesantă astăzi în Google Play Store, aplicația UPC Phone, pe care o puteți descărca de aici. Softul este disponibil doar pentru clienții UPC de telefonie fixă și veți avea nevoie de un cont MyUPC pentru a vă autentifica.

Terminalele compatibile cu acest serviciu includ tablete ca Motorola Xoom și Galaxy Tab 10.1 3G, dar și telefoane că Galaxy Nexus, LG Optimus 2X și HTC One. O listă completă cu modelele compatibile găsiți aici. UPC Phone permite utilizatorilor să inițieze și primească apeluri de pe linia fixă direct pe terminalul lor mobil.

UPC Phone

Folosind aplicația veți putea utiliza minutele incluse în abonamentul de telefonie fixă, chiar dacă sunteți pe mobil. Avantajele se aplică și când sunteți plecat în afara țării, evitând astfel costurile de roaming. Veți avea nevoie de o conexiune la Internet și veți putea suna la tarife de abonament de telefonie fixă UPC.

UPC PHONE

Aplicația poate fi instalată pe maximum 3 terminale, astfel ca toată familia va putea vorbi gratuit (APK aici). Și o rugăminte! Dacă aveți un iPhone prin preajmă, confirmați sau infirmați dacă funcționează și pe iPhone (app aici)!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×