Turbo Racing League: joc amuzant cu melci turbo puși la curse (Video)

2.026 ori
<b>Turbo Racing League: joc amuzant cu melci turbo puși la curse (Video)</b>Nu puteam lăsa să treacă pe lângă noi ocazia de a testa un joc amuzant pe tableta Utok 700Q, astfel că am descărcat titlul Turbo Racing League și ne-am distrat de minune. Acesta este un joc gratuit, inspirat din desenul Turbo al celor de la...

Nu puteam lăsa să treacă pe lângă noi ocazia de a testa un joc amuzant pe tableta Utok 700Q, astfel că am descărcat titlul Turbo Racing League și ne-am distrat de minune. Acesta este un joc gratuit, inspirat din desenul Turbo al celor de la Dreamworks.

Ideea este simplă: aveți controlul asupra unui melc vitezoman, căruia îi puteți atașa spoilere și o grămadă de accesorii de curse. Vă veți întrece cu alți melci, veți face slalom printre jalone și veți realiza curse contra timp. Aveți la dispoziție 9 circuite și controlul e destul de simplu: dreapta/stânga cu butoanele aferente și un buton de slide, cu care alunecați în viraje pentru un boost de viteză la ieșirea din curbe.

Turbo Racing League: joc amuzant cu melci turbo puși la curse (Video)

Moneda de schimb în acest joc este tomata și în fiecare circuit aveți și o scurtătură sub formă de rollercoaster, care va aduce în fata rivalului de obicei. Pe traseu găsiți și boost pads care vă cresc viteza, în cantitate destul de mare, deci ar fi indicat să le folosiți. Inteligența artificială e destul de bună, deci nu va fi simplu să câștigați cursele. Grafică este colorată și atmosfera e una copilăroasă, deci cei mici vor adora jocul.

Există provocări zilnice în acest joc, cu diferite obiective de îndeplinit oferite de producătorul jocului, PikPok Games. Din păcate upgrade-urile melcului sunt scumpe, deci va fi greu să progresați. Acest titlu primește de la noi o notă de 8.7 din 10 și îl descărcați de aici.

Prețul tabletei UTOK 700 Q îl puteți de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×