LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.602 ori
<b>LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!</b>După publicarea unor rezultate financiare nu chiar satisfăcătoare, LG are așteptări mari de la 2011, mai ales că va avea în portofoliu câteva smartphone-uri foarte atractive. Printre ele se numără primul smartphone dual-core, LG Optimus 2X, dar...

După publicarea unor rezultate financiare nu chiar satisfăcătoare, LG are așteptări mari de la 2011, mai ales că va avea în portofoliu câteva smartphone-uri foarte atractive. Printre ele se numără primul smartphone dual-core, LG Optimus 2X, dar și Optimus Black, primul handset cu cameră frontală de 2MP.

Recent, ambele terminale și-au făcut apariția pe lista de produse a magazinului Amazon, filiala din Germania, cuprețul de 499 euro. Nici unul dintre handseturi poate fi cumpărat deocamdată, iar dacă v-am trezit curiozitatea, aflați că telefoanele rulează Android 2.2 pe ecrane de 4 inch. Optimus 2X are atuul procesorului dual core Tegra 2 și al capturii video 1080p, plus output HDMI.

Optimus Black este un alt candidat la titlul de "cel mai subțire smartphone", pe care îl deține Sony Ericsson Arc cu o grosime de 8.7mm, dar și modelul LG se apropie de record, cu talia sa de 9.2mm. Rețineți că Optimus 2X este deja disponibil prin pre-comandă în Marea Britanie de câteva săptămâni.

LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×