LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.560 ori
<b>LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!</b>După publicarea unor rezultate financiare nu chiar satisfăcătoare, LG are așteptări mari de la 2011, mai ales că va avea în portofoliu câteva smartphone-uri foarte atractive. Printre ele se numără primul smartphone dual-core, LG Optimus 2X, dar...

După publicarea unor rezultate financiare nu chiar satisfăcătoare, LG are așteptări mari de la 2011, mai ales că va avea în portofoliu câteva smartphone-uri foarte atractive. Printre ele se numără primul smartphone dual-core, LG Optimus 2X, dar și Optimus Black, primul handset cu cameră frontală de 2MP.

Recent, ambele terminale și-au făcut apariția pe lista de produse a magazinului Amazon, filiala din Germania, cuprețul de 499 euro. Nici unul dintre handseturi poate fi cumpărat deocamdată, iar dacă v-am trezit curiozitatea, aflați că telefoanele rulează Android 2.2 pe ecrane de 4 inch. Optimus 2X are atuul procesorului dual core Tegra 2 și al capturii video 1080p, plus output HDMI.

Optimus Black este un alt candidat la titlul de "cel mai subțire smartphone", pe care îl deține Sony Ericsson Arc cu o grosime de 8.7mm, dar și modelul LG se apropie de record, cu talia sa de 9.2mm. Rețineți că Optimus 2X este deja disponibil prin pre-comandă în Marea Britanie de câteva săptămâni.

LG Optimus 2X și Optimus Black apar pe Amazon cu prețul de 499 euro; nu sunt disponibile Încă!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×