Aplicatia Google Analytics soseste pe iPhone si iPod Touch

1.443 ori
<b>Aplicatia Google Analytics soseste pe iPhone si iPod Touch</b>Daca sunteti un blogger popular si doriti sa fiti la curent cu traficul blogului dumneavoastra, veti aprecia noua aplicatie Analytics, care urmeaza sa soseasca pe iPhone si iPod Touch. Aplicatia va ofera acces la statisticile Google Analytics asociate...

Daca sunteti un blogger popular si doriti sa fiti la curent cu traficul blogului dumneavoastra, veti aprecia noua aplicatie Analytics, care urmeaza sa soseasca pe iPhone si iPod Touch.

Aplicatia va ofera acces la statisticile Google Analytics asociate contului dumneavoastra Google, iar interfata softului face utilizarea sa mai usoara chiar decat in cazul variantei de pe PC. Analytics include raporturi detaliate asupra traficului, suporta conturi si site-uri multiple si permite setarea unor raporturi customizate si modificarea criteriilor de afisare a performantelor.

Printre aspectele pe care le puteti verifica se numara un raport al zilei respective, loialitatea vizitatorilor, durata vizitelor, browserele folosite, sistemul de operare, limba folosita de un anumit vizitator si multe, multe altele. Veti putea verifica toate sursele care v-au adus trafic, cuvintele cheie care permit accesarea site-ului dumneavoastra din motoarele de cautare si chiar seta campanii Adwords.

Mai multe informatii aici http://analyticsapp.com/ .

[Via: Analyticsapp.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×