Motorola Rival a445 si Samsung Alias 2, fotografiate in actiune

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.877 ori
<b>Motorola Rival a445 si Samsung Alias 2, fotografiate in actiune</b>Cei de la Phonearena au avut sansa de a fotografia in premiera terminalele Motorola Rival a445 si Samsung Alias 2 U750, admirate de catre editorii site-ului in actiune. Alias 2 va sosi pe piata in data de 11 mai, cel mai probabil el urmand sa debuteze...

Cei de la Phonearena au avut sansa de a fotografia in premiera terminalele Motorola Rival a445 si Samsung Alias 2 U750, admirate de catre editorii site-ului in actiune.

Alias 2 va sosi pe piata in data de 11 mai, cel mai probabil el urmand sa debuteze intai in State. Motorola Rival a445 este un terminal cu tastatura glisanta lateral, in vreme ce Alias 2 este un terminal cu ecran rabatabil, taste multifunctionale customizabile si un feeling placut in mana utilizatorului.

Motorola Rival

Moto Rival va fi destinat publicului tanar si va fi lansat in mai multe culori, incorporand o tastatura QWERTY, un ecran care isi schimba orientarea din portrait in landscape rapid si o camera de 1.3 sau 2 megapixeli.

Motorola Rival

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×