Sony Ericsson W715, acum in Romania prin Vodafone

5.906 ori
<b>Sony Ericsson W715, acum in Romania prin Vodafone</b>Vodafone a anuntat lansarea in Romania a noului handset Sony Ericsson din seria Walkman, pe numele sau W715, un terminal cu functii muzicale de top, GPS si un design atractiv. Telefonul este disponibil de azi in magazinele Vodafone si cele ale...

Vodafone a anuntat lansarea in Romania a noului handset Sony Ericsson din seria Walkman, pe numele sau W715, un terminal cu functii muzicale de top, GPS si un design atractiv.

Telefonul este disponibil de azi in magazinele Vodafone si cele ale partenerilor operatorului, la un pret ce porneste de la 199 Euro (TVA inclus). W715 soseste cu un abonament Vodafone pe 2 ani, iar lista sa de specificatii include functia Track ID (identificarea melodiilor), SensMe (alegerea melodiilor dupa starea de spirit a utilizatorului) sau Shake Control (controlul playerului audio prin miscarea mainii).

Noul Sony Ericsson foloseste Walkman Player 3.0 pentru playback audio, iar terminalul suporta accesarea Internetului si a portalului Vodafone live!, printr-o tasta dedicata. Walkman W715 suporta conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps, WiFi si vine cu un display de 2.4 inchi, camera de 3.2 megapixeli si card de memorie de 4 GB, inclus in pachet.

[Via: Comunicatedepresa.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×