Aplicația GTalkShare va permite să partajați conținuturi și linkuri În Google Talk (Video)

690 ori
<b>Aplicația GTalkShare va permite să partajați conținuturi și linkuri În Google Talk (Video)</b>Partajarea de informații, linkuri și conținuturi este crucială într-o lume dominată de social media. Ei bine, Google Talk nu are opțiunea aferenta, care să permită partajarea de informații cu contactele pe care le aveți în lista G Talk. Acum...

Partajarea de informații, linkuri și conținuturi este crucială într-o lume dominată de social media. Ei bine, Google Talk nu are opțiunea aferenta, care să permită partajarea de informații cu contactele pe care le aveți în lista G Talk. Acum există o aplicație pentru asta și o urmăriți în acțiune în clipul de mai jos.

Google Talk este considerat de către dezvoltatori un soi de "copil orfan" din portofoliul Google, din câte am înțeles. E vorba de faptul că serviciul/aplicația ar avea nevoie de actualizări, care să îi permită realizarea de transferuri de fișiere, sesiuni de chat în grup și multe alte funcții lipsa. Partajarea via Google Talk lipsește, dar o puteți avea prin intermediul aplicației GTalkShare. Dezvoltatorul 360Dev este cel care a creat această soluție și lui trebuie să îi mulțumim.

Ideea este simplă: găsiți un clip YouTube care va place, apăsați Share, alegeți din lista care include Bluetooth, Facebook, Skype și altele opțiunea GTalkShare și apoi alegeți contactul care va primi linkul, de exemplu. Interfața să nu e chiar cea mai reușită din lume, dar măcar aplicația își face treaba. Puteți descărca softul din Play Store și aflați că e complet gratuit și ocupa mai puțin de 1 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×