HTC One M9 Plus apare În primele imagini, șochează Împrumutând butonul Home de la Samsung

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.529 ori
<b>HTC One M9 Plus apare În primele imagini, șochează Împrumutând butonul Home de la Samsung</b>Suntem surprinși să asistăm la o nouă scăpare de terminal HTC astăzi și e vorba despre unul la care nu ne așteptam: HTC One M9 Plus. Noul venit se remarcă din start prin designul îngust și butonul Home ce aduce cu cel de pe modelele Galaxy S....

Suntem surprinși să asistăm la o nouă scăpare de terminal HTC astăzi și e vorba despre unul la care nu ne așteptam: HTC One M9 Plus. Noul venit se remarcă din start prin designul îngust și butonul Home ce aduce cu cel de pe modelele Galaxy S.

Privim cu mare precauție aceste imagini provenite de la @leaksfly, mai ales că nu suntem familiarizați cu această sursă. Dacă  HTC One M9 Plus e real, atunci e posibil ca HTC să anunțe două versiuni ale flagshipului sau pe 1 martie. Observăm că handsetul renunța la rândul de difuzoare BoomSound din zona inferioară a fațadei sale, păstrându-le doar pe cele de sus.

HTC One M9 Plus apare În primele imagini, șochează Împrumutând butonul Home de la Samsung

Butonul fizic de sub ecran va avea și rol de scanner de amprente, iar camera frontală a acestui model se remarcă prin dimensiunea crescuta. Sursa imaginilor a postat pe Twitter și câteva specificații, printre care un ecran Quad HD de 5.5 inch, un procesor Snapdragon 810 sau 3 GB RAM. Camera duala de pe HTC One M8 va reveni pe One M9 Plus, iar camera principală are dimensiuni impresionante.

HTC One M9 Plus

în rest primim designul tipic al seriei HTC One, iar acest model va veni și cu suport LTE și cel mai probabil o cameră de 20.7 MP. Cât de realistă va suna această posibilitate a unui al doilea flagship? Cine ar cumpăra HTC One M9 în defavoarea să?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×