Aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice de la Londra acum În Google Play Store (Rezultate)

1.492 ori
<b>Aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice de la Londra acum În Google Play Store (Rezultate)</b>E greu de spus câte aplicații Android pentru Jocurile Olimpice 2012 de la Londra există în acest moment. Cert e că destule și puține oficiale. Avem totuși o aplicație oficială specializată pe rezultatele competițiilor de la Londra și pe...

E greu de spus câte aplicații Android pentru Jocurile Olimpice 2012 de la Londra există în acest moment. Cert e că destule și puține oficiale. Avem totuși o aplicație oficială specializată pe rezultatele competițiilor de la Londra și pe detalii de la evenimente. Este vorba despre London 2012 Results, pe care o găsiți gratuit in Play Store.

Aplicația vine cu o secțiune cu rezultate pentru toate cele 36 de sporturi incluse în Olimpiada și 21 de sporturi pentru Paralimpiada. Este inclus și un program în timp real al competiției și puteți vedea live rezultatele și partaja informațiile cu prietenii. Update-urile live includ și știri, fotografii și puteți posta și comentarii pe tema aceasta. Softul afișează și un calendar detaliat pentru toate probele, cu tot cu oră și țările participante.

Aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice de la Londra acum În Google Play Store (Rezultate)

Puteți să creați o listă cu evenimente preferate și să setați alarme pentru a vă alerta că începe triatlonul, înotul, boxul sau alte probe. Va exista și o listă de medalii acordate, împărțite după țară, atleți sau sport. în plus, aveți la dispoziție și o listă cu atleți celebri și țările pe care le reprezintă. Există și o secțiune My Games în care puteți monitoriza tara preferată de la JO 2012 și primi toate informațiile despre echipa de sportivi preferată. Puteți descărca aplicația de aici.

Aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice de la Londra acum În Google Play Store (Rezultate)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×