Aplicația SLR - Studio Light Rigger - pentru telefoane Android cu o reducere substanțială

1.650 ori
<b>Aplicația SLR - Studio Light Rigger - pentru telefoane Android cu o reducere substanțială</b>Este creată de către SJTeague. Numele său prescurtat este SLR - Studio Light Rigger. Această aplicație Android îți permite să setezi lumina dintr-un studio asupra unui obiect, iar setările să fie salvate în telefon / tabletă sau prin...

Este creată de către SJTeague. Numele său prescurtat este SLR - Studio Light Rigger. Această aplicație Android îți permite să setezi lumina dintr-un studio asupra unui obiect, iar setările să fie salvate în telefon / tabletă sau prin intermediul contului de pe misort.com.

Ocupă doar 1 MB și și permite să muți un obiect în plan sau 3D. Au fost niște probleme legate de telefoanele cu Adreno 220 și la tableta ASUS Transformer, dar le-au găsit soluție și au fixat aceste bug-uri inerente după lansarea unei aplicații în Google Play. Sunt foarte multe combinații de hardware, variante de sistem de operare Android, rezoluții și de aceea un update devine inerent.

Aplicația SLR este utilă celor care fac fotografii într-un studio și au nevoie să memoreze o anumită setare. Mi se pare a fi destul de ingenioasă și bine pusă la punct. Subiectul în funcție de care se face setarea poate fi bărbat sau femeie și se vede clar cum vine lumina în studio, care-i unghiul optim spre a reliefa anumite trăsături.

Aplicația este mai ieftină cu 67% și poate fi achiziționată de aici și a ajuns a costa sub 1 dolar. Găsiți multe alte aplicații Android la preț redus pe AndroidPipe.com cât și alte .apk înainte de a fi portate în mod oficial pe telefoanele Android.

Și un video explicativ:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×