Intel extinde parteneriatele sale din India pentru a fabrica telefoane cu Android

1.216 ori
<b>Intel extinde parteneriatele sale din India pentru a fabrica telefoane cu Android</b>Primul telefon Android cu procesor Intel ce va sosi și în România este Orange San Diego. Mai sunt două alte modele în Asia: unul fabricat cu Lenovo în China și altul în India - rezultat al parteneriatului cu o companie necunoscută la nivel...

Primul telefon Android cu procesor Intel ce va sosi și în România este Orange San Diego. Mai sunt două alte modele în Asia: unul fabricat cu Lenovo în China și altul în India - rezultat al parteneriatului cu o companie necunoscută la nivel internațional, Lava.

A apărut informația că Intel negociază cu Karbonn Mobile pentru a produce un alt smartphone Android cu procesor Intel Atom Z2460 Medfield single core la 1.6 GHz. Intel nu a adus niciun telefon inteligent cu Android în SUA și nu s-a vorbit vreodată despre un astfel de plan al companiei americane pentru piața de acasă, una dintre cele mai competitive din lume.

Intrarea lor pe telefoane Android poate fi considerată de bun augur, dar așteptăm și procesoare mai puternice de tip dual-core sau quad-core spre a intra în competiție directă cu Samsung, Qualcomm, Texas Instruments, Sony, Huawei, etc.

Mai multe detalii despre Orange San Diego:

Smartphone
Date tehnice
Orange San Diego
Ecran4 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli
ProcesorIntel Atom Z2460 single core la 1.6 GHz
Memorie1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare
GPUPowerVR SGX540
Sistem de operareAndroid 2.3 Gingerbread și update pe viitor la Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Conectivitate3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală
Baterie-
Greutate117 gr.
Grosime10 mm
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×