Aplicația Snapchat introduce funcții de trimitere a mesajelor text și de videochat

1.862 ori
<b>Aplicația Snapchat introduce funcții de trimitere a mesajelor text și de videochat</b>Deși mulți dintre noi nu cunosc aplicația Snapchat, aflați că aceasta era la început o platformă de pe care puteam trimite imagini sub formă de mesaje, fotografii care pot fi personalizate cu text sau diferite desene. De asemenea, aplicația...

Deși mulți dintre noi nu cunosc aplicația Snapchat, aflați că aceasta era la început o platformă de pe care puteam trimite imagini sub formă de mesaje, fotografii care pot fi personalizate cu text sau diferite desene. De asemenea, aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a trimite și scurte materiale video de până la 10 secunde.

Acum, odată cu noul update, Snapchat va aduce și funcții de mesagerie instantă, prin care vom putea comunica cu prietenii atât prin mesaje text, cât și prin apeluri video în timp real. Astfel, aplicația Snapchat va intra în competiție directă cu unele dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantă, cum ar fi: Whatsapp, WeChat, Kick sau Facebook Messenger.

De asemenea, aflăm și faptul că update-ul anterior pentru aplicația Snapchat a adus utilizatorilor modul Stories, mod prin care se pot distribui fotografiile și filmulețele realizate cu toți prietenii deodată, nemafiind nevoie selectarea acestora pe rând. Puteți descărca aplicația pentru iOS de aici, sau pentru Android, de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×