HTC One Mini 2 apare pe web Într-o randare de presă, vine cu o cameră singulară

1.215 ori
<b>HTC One Mini 2 apare pe web Într-o randare de presă, vine cu o cameră singulară</b>Cu câteva zile în urmă am văzut o imagine pe web cu HTC One Mini 2, cu o husa atașată. Ei bine astăzi vedem din nou handsetul, dar de această dată într-o randare în genul celor care parvin presei odată cu lansările oficiale. &nbsp; Terminalul...

Cu câteva zile în urmă am văzut o imagine pe web cu HTC One Mini 2, cu o husa atașată. Ei bine astăzi vedem din nou handsetul, dar de această dată într-o randare în genul celor care parvin presei odată cu lansările oficiale.

Terminalul renunță la camera Duo din spatele lui One M8 și observați că acest telefon nu este numit HTC One M8 Mini, pentru a evita un nume prea lung, ci mai degrabă One Mini 2. Se pare că taiwanezii vor include pe telefon o cameră de 13 MP în spate, cu ceea ce pare un blitz dual. Aflați că smartphone-ul va avea un display de 4.5 inch cu rezoluție de 720 x 1280 pixeli, iar sub carcasa se va afla un procesor quad core de 1.4 GHz.

E vorba despre un Snapdragon 400, însoțit de 1 GB RAM, 16 GB stocare, Android 4.4 KitKat cu HTC Sense 6.0 peste și difuzoare BoomSound, după cum vedeți. @evleaks anunța recent că produsul va sosi prin operatorul Verizon, deci așteptăm cât de curând și un anunț din partea celor de la HTC, de vreme ce leakurile se intensifică.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×