O nouă machetă a lui iPhone 6 Își face apariția Într-un video hands-on

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.098 ori
<b>O nouă machetă a lui iPhone 6 Își face apariția Într-un video hands-on</b>Din câte se pare, în ultimele 3-4 zile internetul a fost împânzit cu fel și fel de carcase, respectiv machete ale lui iPhone 6, terminal ce urmează a fi lansat în această vară sau în luna septembrie. Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire...

Din câte se pare, în ultimele 3-4 zile internetul a fost împânzit cu fel și fel de carcase, respectiv machete ale lui iPhone 6, terminal ce urmează a fi lansat în această vară sau în luna septembrie. Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei noi astfel de machete ce a ajuns într-un video hands-on.

Din punct de vedere al design-ului, iPhone 6 va adopta atât elemente regăsite pe iPod Touch, cât și marginile foarte rotunjite pe care le vedem la iPhone 5c, un produs care nu a ajuns atât de popular pe cât se aștepta. Noul iPhone va introduce pentru prima dată un display de mari dimensiuni, în acest caz fiind vorba despre o diagonală de 4.7 inch.

O nouă machetă a lui iPhone 6 Își face apariția Într-un video hands-on​

Totodată, se așteaptă ca iPhone 6 să vină cu o talie foarte subțire de doar 6 mm. Printre celelalte modificări aduse de către iPhone 6 mai remarcăm și faptul că s-a renunțat la folosirea unui bliț dual-tone, componentă ce a fost integrată pe ultimul model iPhone, și anume iPhone 5s.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×