Aplicația YouTube primește o actualizare, include acum un nou meniu de partajare, face un salt mare de versiune

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 696 ori
<b>Aplicația YouTube primește o actualizare, include acum un nou meniu de partajare, face un salt mare de versiune</b>în mod bizar aplicația YouTube a făcut un salt destul de important al versiunii sale, de la 6.0.3 la 10.02.3, care aduce și un nou meniu de partajare, dar și alte funcții noi. Găsiți APK-ul aici pentru Android și aflați mai multe detalii mai...

în mod bizar aplicația YouTube a făcut un salt destul de important al versiunii sale, de la 6.0.3 la 10.02.3, care aduce și un nou meniu de partajare, dar și alte funcții noi. Găsiți APK-ul aici pentru Android și aflați mai multe detalii mai jos.

Noua versiune aduce un meniu de partajare cu look de grilă și câteva iconuri modificate. în plus, noul software aduce înapoi opțiunea de căutare vocală, dar și alte câteva schimbări mici în fundal. în ce privește meniul de partajare, el listează toate aplicațiile compatibile într-o grilă și nu într-o listă, fiind astfel mai ușor să vedem toate opțiunile disponibile.

Opțiunea "Copy URL" are o zona fixată în partea superioară a ferestrei pop up, iar căutarea vocală apare prin intermediul unui icon în formă de microfon. O schimbare de icon a avut loc în cazul butonului circular replay care apare când terminați de văzut un clip. El este întors invers acum. Utilizatorii care au testat aplicația pe terminale mai vechi au constatat și o îmbunătățire simțitoare a perfomantei și vitezei aplicației.

Voi ați instalat noul YouTube? Cum vi se pare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×