Aplicațiile din Android Market includ acum metode de plată in-app (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.996 ori
<b>Aplicațiile din Android Market includ acum metode de plată in-app (Video)</b>S-a tot vorbit despre plăți cu telefonul mobil recent, fie că e vorba despre un posibil parteneriat dintre Google și Mastercard pe tema serviicilor NFC, sau mai nou cu privire la sistemul de plată din aplicațiile Android. Google a anunțat...

S-a tot vorbit despre plăți cu telefonul mobil recent, fie că e vorba despre un posibil parteneriat dintre Google și Mastercard pe tema serviicilor NFC, sau mai nou cu privire la sistemul de plată din aplicațiile Android. Google a anunțat săptămâna trecută că va lansa această funcție și iată că deja astăzi putem efectua plăți cu cardul de credit din aplicații.

Fie că e vorba de jocuri sau aplicații business, veți putea efectua microtranzacții. Câteva dintre aplicațiile care includ noua funcție sunt Tap Tap Revenge, Comics, Gun Bros, Deer Hunter Challenge HD și Dungeon Defenders: FW Deluxe. Dezvoltatorii de softuri Android pot include aceasta funcționalitate în viitoarele lor aplicații.

în clipul de mai jos vedeți aplicația Tap Tap Revenge, căreia îi puteți adăuga conținuturi plătind cu cardul în meniul "Google în App Billing". Imaginați-vă achiziționarea direct din aplicație a melodiilor pe care le auziți într-un joc, a nivelelor bonus pentru Angry Birds, sau a unor filme care apar sub formă de reclame în vreme ce jucați un joc.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×